Sengerammer

sengerammerDer kan selvfølgelig være mange gode grunde til, at du skal investere i en ny sengeramme. Det er dog i høj grad noget du gør, når man du er på jagt efter en ny madras.

Hvis du køber en boxmadras, så følger der selvfølgelig en sengeramme med, men hvis du derimod vælger at købe en springmadras, så medfølger der faktisk ikke en sengeramme, hvorfor det er en nødvendighed, at dette bliver købt ved siden af.

Anbefalede forhandlere af sengerammer

Det skal dog nævnes, at du skal ikke bare skal købe en boxmadras, fordi der følger en sengeramme med til den. Det er nemlig meget sjældent sengerammer, der bærer præg af en synderlig høj kvalitet eller er specielt kønne at se på, der følger med, når du køber en boxmadras.

Derfor er du langt bedre tjent med at købe en separat sengeramme, da det blandt andet vil give dig muligheden for at vælge en sengeramme, der lever op til dine forskellige krav og behov i forhold til eksempelvis størrelse, materialer, pris og meget andet. Desuden er der også mulighed for at købe sengerammer, der er udstyret med yderligere funktionalitet og dermed ikke bare ser godt ud i dit soveværelse, hvis du vælger at købe dem separat i stedet for sammen med en boxmadras el.lign.

Du kan købe sengerammer med opbevaringsrum

sengeramme 180 x 200
Denne sengeramme 180 x 200 i bøg og med opbevaring er set til ca. 16.000 kr. hos Bedre Nætter

Du får eksempelvis muligheden for at købe en sengeramme, der er udstyret med en form for opbevaringsrum, hvilket blandt andet kunne være en praktisk indbygget skuffe under sengen. Hvis du gerne vil have en sengeramme, der er udstyret med en form for opbevaring, så skal du naturligvis overveje, hvorvidt du vil have plads til at trække en skuffe ud fra sengen og i så fald i hvilken side af sengen det er mest praktisk.

Det er dog ikke det eneste, for der findes eksempelvis også sengerammer, der er udstyret med hylder, som kan bruges til dine sko eller dine bøger, så du har dem adgang til dem direkte fra sengen, og hvis du har brug for begge dele, så findes der heldigvis også sengerammer, der kombinere begge dele, hvilket f.eks. kan gøres ved at vælge en ramme, der har en skuffe på den ene side og en hylde på den anden side.

Vil du vide mere om sengerammer? Så læs mere her.

Det betyder selvfølgelig, at du vil kunne udnytte den plads, som din sengeramme optager på bedst mulig vis – hvis du har en sengeramme, der står på fødder, så er det dog en langt bedre idé at investere i en såkaldt bedroller,  som du kan rulle ind under sengen og rulle ud igen, hvis du skal bruge noget fra den.

Sørg for at købe en sengeramme, der ser pæn og moderne ud

STyle sengeramme moderne 140x200
Denne sengeramme fra Unoliving.com er et godt bud på en moderne ramme til sengen. Klik på billedet for at se prisen.

Hvis du er på jagt efter en ny sengeramme, så skal du naturligvis ikke bare vælge en tilfældig model, for det ender blot med, at du bliver træt af at se på den respektive sengeramme, inden du overhovedet er blevet færdig med at bygge den.

Hvad du derimod bør gøre er, at finde frem til, hvilken form for sengeramme, som du gerne vil have til din seng, hvilket selvfølgelig både gør sig gældende i forhold til størrelsen, så den passer til din seng, men det er slet ikke det hele.

Det er nemlig også vigtigt, at du sørger for at finde frem til en sengeramme, som du synes er pæn og som passer sammen med den øvrige indretning i dit soveværelse, for det skal nemlig ikke være nogen hemmelighed, at den rigtige sengeramme kan være med til at give din seng et langt pænere udseende, hvilket faktisk også er den primære årsag til at mange folk vælger at købe en sengeramme. I hvert fald lige indtil de finder ud af, at det reelt set er en nødvendighed for dem, hvis deres seng skal fungere, for hvis du er i gang med at lave en kontinentalseng el.lign., så er du selvfølgelig nødsaget til at tilføje en flot sengeramme til din seng.

Sengerammer bliver lavet i mange materialer, farver og et væld af andre variationer, hvorfor du med garanti også kan finde frem til lige netop dén sengeramme, der på bedste vis lever op til dine krav og dækker dine behov i forhold til udseendet.

sengeramme i fyr
Denne sengeramme i fyr passer perfekt til den skandinaviske indretningsstil

Forhandlere af sengerammer

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forhandlere af sengerammer – både i fysiske butikker, men også på nettet. Derfor kan det godt være en anelse vanskeligt at vælge den rette forhandler af sengerammer, hvor du finder et udvalg af rammer, som passer til dine krav og din seng. Nedenfor finder du dog to forslag på to forhandlere af sengerammer, som vi anbefaler og hvor du med garanti kan finde en passende sengeramme, som lever op til dine forskellige krav og kriterier.

BedreNætter

Hos BedreNætter.dk finder du et stort udvalg af forskellige former for sengerammer. Det er dog i høj grad rammer, der er fremstillet af massivt træ, som du kan finde på denne side. Fælles for alle rammerne på denne side er dog, at de er af rigtig høj kvalitet og samtidig kan erhverves til en særdeles god pris sammenlignet med, hvad du skal give for tilsvarende modeller hos andre webshops og i de mange fysiske butikker, hvor der også er mulighed for at købe sengerammer.

Unoliving

Hos Unoliving finder du også et særdeles stort udvalg af sengerammer. Modsat ovenstående side, så finder du dog også rammer, der er lavet af andre materialer end massivt træ, hvilket blandt andet betyder, at der også er mulighed for at finde et bredt spektrum af sengerammer, der er lavet af et andet materiale end træ, hvilket f.eks. kunne være metal. Udvalget dækker desuden både over rammer, der står direkte på jorden såvel som rammer, der er udstyret med en form for fødder, så den er hævet fra jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *